perjantai 16. elokuuta 2019

SMV vaunun pesua ja Continental kyltin nouto

Viime viikonloppuna kävin tutkimassa SMV 14 LSR vaunua joka tuli yhtenä iltana hankittua. Selailin muutama viikko sitten Facebookia ja huomasin myyntiin tulleen SMV munavaunun. Olen tämmöisestä haaveillut jo pitkään ja nyt oli hintapyyntö sen verran maltillinen ettei ostopäätöstä tarvinnut montaa sekunttia miettiä. Kaupat saatiin sovittua ja kävin jo seuraavana päivänä hakemassa vaunun kotiin. Matkaa ei ollut montaa kilometriä, mutta kun vaunu oli ollut useita vuosia käyttämättä, niin päätin että on varmempi siirrellä sitä trailerilla. Tiesin ostaneeni täyden projektin joka vaatisi täyden läpikäymisen joten odotukset vaunun kunnosta eivät olleet kovin suuret. Lähes kaikki osat ovat kumminkin tallella. Vaunu oli poistettu rekisteristä jokin aika sitten. Kävinkin rekisteröimässä sen uudelleen viime viikolla. Tilasin saman rekisteritunnuksen joka vaunussa on ollut aiemminkin, ja nyt odottelen että kilpi saapuu katsastuskonttorille.
















Pienellä pesulla vaunusta saatiin suurimmat sammaleet pois.






























Muutaman vuoden säilytys puun alla hieman näkyi pinnassa.















Tämä on vuosimallia 1970. Uutena tätä on saanut kolmena eri värisenä. Vihreänä, sinisenä ja punaisena. Tämäkin on ollut alunperin punainen, mutta jossain vaiheessa on sen joku maalannut vihreäksi.

























Kuva alkuperäisestä myyntiesitteestä.

Kun vaunu oli pesun jälkeen viety säilöön ja pääsin sunnuntai-iltana parin tunnin ajomatkan jälkeen kotiin, niin huomasin että Torin sivuille oli tullut myyntiin vanha emalikyltti, Continental rengasmainos. Ja missäpä muuallakaan kun lähestulkoon siellä mistä olin juuri ajanut kotiin. Kyltti oli sellainen jota minulla ei ennestään ollut ja sellaisen halusin niin eihän siinä muu auttanut kun soittaa myyjälle ja lähteä ajelemaan samaa reittiä takaisin hakemaan kyltti kotiin.



















Emalinen Continental kyltti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti