tiistai 31. heinäkuuta 2018

Paulig peltikyltti

Tällä viikolla kotiutui tämä vanha Pauligin peltikyltti. Tätä kaikenlaista vanhaa mainostavaraa on alkanut kerääntymään vaikka olen yrittänyt pitää keräilyn pääpainon vanhoissa auto-, öljy- ja bensa-asema-aiheisissa tavaroissa. Ei kai se haittaa jos keräily vähän rönsyilee.

























Paulig parasta pannuun. Tämä alumiinilevylle painettu mainoskyltti on Kromipainon valmistama. Mielestäni hienot värit. Taitaa päästä keittiön seinään.



















30-luvulta olevia Paulig Juhla sekoitus kahvipurkkeja on kertynyt hyllylle useampiakin. Pauligin päivättyä paahdettua kahvia. 30-luvulla alkoi yleistyä päiväysmerkinnät myös kahvipakkauksissa ja valmiiksi paahdettua kahvia myytiin jo enemmän kun paahtamatonta.


























Tämä pyöreä Pauligin kahvipurkki on vuodelta 1976. Se on valmistettu Pauligin 100-vuotisen taipaleen kunniaksi ja on muotoiltu vanhan kahvitynnyrin mukaiseksi. Tämä löytyi jo pari vuotta sitten kirppikseltä ja on siitä saakka ollut varastossa jemmassa odottelemassa paikkaansa keittiössä. Nyt taitaa paikka löytyä uuden kyltin vierestä.



























Tämä punainen Paulig kahvipurkki löytyy vieläkin monesta kodista. Näihin sai Pauligilta aikoinaan liimattavia tarroja joissa luki mm. riisiä, sokeria, suolaa, ym. Siksipä nämä päätyivätkin monessa kodissa talouspurkeiksi sen jälkeen kun kahvi oli loppunut ja ovat monella käytössä vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti